Royalnuts.bg – зеленото кътче за ядки, здраве, био продукти

Започвам деня с балансирана зърнена закуска от овесени ядки, годжи бери, инка бери, добавям малко кокосови стърготини, червена и синя боровинка, тиквено семе.  Следва 30 минутно тичане с кучето и после… денят започва с много енергия, и, хайде спорна работа!

Здравословният начин на живот не е мода, а един пълноценен избор как ще „употребиш“… ок, съхраниш тялото си. И все пак е изключително трудно в този луд рутъм да подбираме храната си. Ровейки из нета за качествени, здравословни и сравнително евтини продукти (които, повярвайте ми е адски трудно да откриеш, или да се довериш на производителя!) попаднах на сайта www.royalnuts.bg.

Онлайн магазинът за ядки, сушени плодове, семена, мед, тахани, масла, БИО продукти се оказа един истински зелен остров. И не само. Предстоеше ми парти по повод предстоящото раждане на първородния ми син. Реших да се подготвя предварително, като задоволя всеки вкус – както на месоядците, така и на приятелите си вегани и суровоядци 🙂 И ето, че бързо и лесно направих заявка за печен микс „Роял“ от орехи, лешници, бадеми и кашу, суров микс с ядки и плодове „Роял“, в който освен вкусни ядки имаше папая и кокосови кубчета. Допълних заявката си с два килограма печен шам-фъстък. Доставката беше бърза и безплатна, с усмивка, а ядките и сушените плодове пресни, печени с морска сол. С една дума разкошни!

За тези които обичат първо да се докоснат до стоката офлайн, физическият им магазин се намира в София, на ул. Атанас Узунов 32 – в квартал Редута.

Препоръчвам на всеки да изживее това щастие – мигът на раждането на своето дете! И да гледа как расте, да му предава от своя житейски опит и знания – както за заобикалщата ни реалност, така и за храната която дава енергия и здраве!

PS: По време на писането на статията не е пострадало нито едно животно. Бяха изядени само няколко бразилски орехчета и кутия натурални фурми.

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on март 31, 2018, in ОБЩЕСТВО, РЕКЛАМИ, PR. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар