ПОРОЧНАТА БЪЛГАРИЯ – ДОБРО УТРО, АМЕРИКА!

Държавният департамент на САЩ за човешките права отново съзря мръсната риза на страната ни. Въпреки, че държавата ни не я е сваляла от десетилетия, дори и от зад океана желаят да я пуснат на химическо чистене. Но да не забравяме, че България има само една одежда. А разсъблечем ли я и за миг, ще лъснат и далаверите, и хората, и Наглеците й. С една дума, родината ни ще се окаже гола-голеничка.

По отношение свободата на словото докладът на Държавния департамент на САЩ отбелязва наличието на случаи, в които „лица с политическа и икономическа власт” притискат и сплашват журналисти. В по-бедните региони на страната, с по-висок процент безработица, хората в голяма степен не са склонни да изразяват критиката си по отношение на местните власти, цитира Агенция КРОСС.
Отбелязва се и тенденция за „частична монополизация” на електронните и печатни медии.

Известни ограничения на свободата на печата, дискриминация спрямо религиозните малцинства, и проникване на корупцията в изпълнителната, законодателната и съдебната власт, отчитат още зад океана.

Щатският анализ включва общо 194 държави от света.

Advertisements

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on март 12, 2010, in МЕДИИ, ОБЩЕСТВО, ТЕМА НА ДЕНЯ. Bookmark the permalink. 2 Коментари.

  1. Необходим е закон за медиите които да изпълнява Конституцията на РБ в която е записано ;кото уврежда психическото здраве на гражданите се наказва.За психическото и физическо здаве на нацията отговаря президента на Бългаия но той два мандата е напълно безразличен към това си основно задължение.Това му поведение го прави съучастик в равращаването на нацията което е тжко престъпление

  2. Необходим е закон за медиите които да изпълнява Конституцията на РБ в която е записано ;който уврежда психическото здраве на гражданите се наказва.За психическото и физическо здраве на нацията отговаря президента на България но той два мандата е напълно безразличен към това си основно задължение.Това му поведение го прави съучастик в равращаването на нацията което е тежко престъпление .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: