РАЗГОЛВАТ МАРЧ СИМПСЪН ЗА PLAYBOY

Marge Simpson will be the first cartoon character to feature on the cover of Playboy. Photo / AP

Читателите на Playboy са предимно над 30-те. Марч ще привлича по-младите жребци. Сн. hzherald

Хю Хефнър явно е полудял. След горещите Мерелин Монро и Синди Крауфорд – на корицата на най-популярното еротично списание Playboy ще бъде изрисувана голата Марч Симпсън. Героинята от анимационната поредица „Семейство Симпсън“ ще попълни историческия ноемврийски брой на изданието. За пръв път рисуван персонаж ще привлича мъжкото внимание на три страници от списанието. Целта е да се привлекат по-младите ценители на голотата.

Advertisements

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on октомври 9, 2009, in МЕДИИ. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

 1. Интересная тема, Спасибо!

 2. Независимо от уникалния успех на този сериал, не мога да дефинирам какъв е точно формата на поредицата, за мен си остава напълно неразбран и неприятен. Роптая срещу това, подобни „гениалности“ да се излъчват като детско предаване, както и да се насаждат подобни ценности и светоглед в главиците на децата ни. Вярно, че сериалчето казва много, зад привидно невинните рисувани герои, но просто не споделям и не приемам отразеното в него.
  Колкото до Плейбой-да минат по няколко централни улиции из Варна или който и да е друг роден град и да си преценят къде има и какво си заслужава повече да се види.
  Рано или късно има едно пренасищане на сетивата с плейгърли и лустрирани лица, но една умело направена еротична сесия в естесвени условия и като кадри от ежедневието ще донесе повеме наслада и ще погъделичка въображението от „неверояната“ Марч. Но това си е мое мнение. Цветоносен ден на всички!

 3. Според мен идеята е много интересна, дори страхотна! Това списание има нужда от малко разчупване, тъй като (не че съм голям фен, но все пак имам поглед върху нещата) и сесиите, и момичетата се поизтъркаха. Не, нямам предвид да наблегнем тогава още повече на измислицата, но все пак сегашните момичета са като клонирани – толкова си приличат, а и са като рисувани – толкова са перфектни. А и ако погледнем от тази страна – разнообразието е най-важно, но и въображението – а Симпсъновица е плод точно на въображението. Какво по-хубаво и ново от това 😉
  Поздрави!

 4. Не е Марч, а Мардж Симпсън.

  • Въпрос на транскрипция. Все пак, наистина по-правилно е да се пише Мардж, но на български е по-трудно за произношение.
   Както е започнал Хю, може да запълни следващите броеве на списанието с Уйлма от сем. „Флинстоун“ или да вкара някоя популярна манга анимационна героиня.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: