КАНЯ ТЕ НА СУПЕР ГОТИНА КОНФЕРЕНЦИЯ

http://www.stroitelstvo.info/showimg.php?filename=zx480_690293.jpgТи, който четеш тези редове. Заповядай на международна конференция на тема: „Социални медии за деца: кибер насилие и медийна грамотност“. Събитието ще се проведе на 22 октомври 2009 г. в УНСС, Голяма конферентна зала. Час 10:00 – предлагаме кафе за да се разбудят по-сънливите от вас! Ще присъстват 37 гости от Европа и Австралия. Мисля, че ще ти е супер интересно. Темата за ИНТЕРНЕТ е вечно зелена. Ще научиш много повече за онлайн пространството, рисковете които крие то, регулацията в тази сфера и още куп интересни неща от реномирани изследователи в областта. Това е шанс да си поупражняваш и английския.

P.S. Моята презентация ще е на тема: „Регулация на социалните медии за деца“. Приемам всякакви бележки и предложения от теб. Участвай и ти – дай принос към темата.

ЩЕ ТЕ ОЧАКВАМ!

НЕ МУ МИСЛИ МНОГО. ЗАПОВЯДАЙ! ОБЕЩАВАМ ТИ ДА СИ ТРЪГНЕШ ПО-ОБОГАТЕН И ЗНАЕЩ.

Ето програмата за деня:

October 22nd

CONFERENCE: “Social Media for Children: Cyberbullying and Media Literacy”

09.00 – 09.45 Registration

10.00 – 10.30 Welcoming coffee

10.30 – 12.00 National and international research forum – reports from COST IS0801 MC members, and Bulgarian researchers (Chair: Katia Mihailova).

12.00 – 13.30 Initiatives for child safety in the cyberspace (State Policy and Social marketing campaigns)

13.30 – 14.30 Lunch time

14.30 – 16.00 COST IS0801 Working Group Reports for the first year of the Action – WGs 1, 2, 3 (Chair: Peter Smith)

16.00 – 16.30 Coffee break

16.30 – 18.00 COST IS0801 Working Group Reports for the first year of the Action – WGs 4, 5, 6 (Chair: Georges Steffgen).

18.00 – 18.00 Final remarks

19.30 COST IS0801 First Birthday Party (cocktail at Vitosha Park Hotel restaurant)

Advertisements

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on септември 23, 2009, in МЕДИИ. Bookmark the permalink. 8 Коментари.

  1. Звучи интересно. Сега видях, че 22 октомври е четвъртък. Много бих искала да присъствам и бих искала да те попитам има ли някакви изисквания/ограничения за хората, които ще посетят презентацията? Искрено се надявам да мога да дойда, ако не за цял ден, поне 1-2 презентации.

  2. Ще се радвам много да дойдеш. Нашата презентация по програма започва от 10:30 до 12:00 часа. (може да ни посетиш и към края на деня – за коктейла 😉 ) Мисля, че няма ограничения за местата, ако поканиш още някого, още по-добре. Ще те информирам лично за събитието до датата на провеждането му.

  3. „Социални медии за деца“ наистина ще бъде изключително събитие. Такова в България до сега не е правено. Вижте имената на гостите и ще се убедите. Има и още нещо уникално – организаторите са студенти в УНСС, катедра МОК.

  4. Много хубава идея , сигурна съм ,че ще се съберат много хора !!! Ако имам възможност ще посетя тази готина конференция !!!

  5. заслужава си да се посети ! там съм

  6. Има нужда от такива неща. Трябва да се види какъв е чуждия опит. За съжаление няма да мога да отида, но със сигурност ще е интересно.

    • Конференцията определено е интересна. Бих искала да уточня само,че конференцията започва от 9:00 часа. Очакваме ви !!!

  1. Pingback: КАНЯ ТЕ НА СУПЕР ГОТИНА КОНФЕРЕНЦИЯ | Строителство и ремонти

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: