„РАДИО ВИДИН“ ON AIR

Българското национално радио открива официално новата си регионална радиостанция „Радио Видин“ на 1-ви март.
На вълните на "Радио Видин"

На вълните на "Радио Видин"

Тя безспорно ще обогати и разнообрази не само облика, но и културния интериор на “Старата къща”, както обичайно наричат първата електронна медия у нас. Българското национално радио, по данни на утвърдени социологически агенции, е лидер по обществено доверие. Освен националните, много от неговите регионални програми също водят по рейтинг в своите региони. Пожелаваме и на новото „Радио Видин” да стане лидер в района на Северозападна България, да утвърждава националните ценности, българското слово и музика.

“Радио Видин” ще разпространява своята програма в трансграничен регион, известен с богатата си вековна история. Вярваме, че в градове като Видин, Враца и Монтана, с букета от разнообразни предавания, „Радио Видин” ще отстоява националните ценности и интересите на своите слушатели.

В същото време, работните места които осигурява регионалната радиостанция, със своите информационни, културни, образователни и развлекателни предавания ще подпомогне политиката за незабавно спиране на депопулационните процеси в цяла Северозападна България и ще допринесе за развитието на този регион.

Нека и в бъдеще високите стойности на българската култура и знание, които са запазена марка на Вашите програми, да бъдат водещият фактор, който ще определя и обществената роля на „Радио Видин“.

Валерий Тодоров - Генерален директор на БНР

Валерий Тодоров - Генерален директор на БНР сн. Мариян Томов

Пожелавам Ви „Радио Видин” да посреща новото време и предизвикателствата в областта на медиите, като популяризира българското слово и българската музика!

Бъдете новатори в своята обществена мисия, създавайте и развивайте нова и стойностна журналистика, налагайте със слово и музика величието на родната култура!

bnr

Advertisements

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on февруари 26, 2009, in МЕДИИ, ОБЩЕСТВО. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: