УВОЛНИХА ПАВЕЛ СТАНЧЕВ, ЯКОБ АНДЕРСЕН ПОЕМА КОРМИЛОТО НА НОВА

Модерн Таймс Груп (МТГ) назначи Якоб Андерсен (на снимката) за изпълнителен директор на Нова телевизия. Той остава също и на позицията изпълнителен директор на телевизиите Диема. Очакваното от доста време се случи – досегашният изп. директор Павел Станчев е уволнен, въпреки твърденията от медията че сам си е подал оставката. Силва Зурлева пък прие позицията главен консултант на МТГ за България и на борда на директорите на Нова телевизия.

jacob_pic

Якоб Андерсен е назначен на позицията изпълнителен директор на Нова телевизия. Той работи за МТГ от 2005 година. Якоб е работил в ТВ Прима в Чехия, по-рано тази година той се преместил в България, където е назначен на позицията изпълнителен директор на телевизиите Диема. Якоб ще заеме позицията на Павел Станчев, който напуска компанията.

“Павел Станчев е свършил страхотна работа по време на управлението на Нова телевизия, правейки канала втори по гледаемост в страната”, коментира Андерс Нилсън.

”Това бяха четири страхотни години с талантливия екип на Нова Телевизия. Аз знам, че Якоб ще бъде ценен за по-нататъшния успех на компанията”, каза Павел Станчев.

Advertisements

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on ноември 6, 2008, in МЕДИИ. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: