„ММ“ ОТПРАЗНУВА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА „ФРАКТУРА“

Вчера, 1-ви юли, Телевизия ММ отпразнува рождения ден на Фрактура в клуб „Строежа”. Събитието уважиха артисти, медии, приятели и фенове на предаването.

Авторът и водещ на единственото специализирано предаване за рок и метъл в българския ефир – Васко Катинчаров – беше подготвил специална изненада за гостите си. Panican Whyasker зарадваха присъстващите с лайв изпълнение по случай рождения ден на „Фрактура”. Едночасовият им сетлист включваше авторски парчета на бандата и кавъри на Sting, House of Pain, Red Hot Chili Peppers, Sublime и Jimi Hendrix, изпълнени в характерния за групата стил.

От своя страна, екипът на ММ изненада Васко с рентгенова снимка на истинска фрактура с пожелание за още 10 по 10 години „ФРАКТУРА” в ефира на телевизията.

По повод 10-годишнината нощта на 29-и срещу 30-и юни беше посветена на историята на предаването. От 22:00 ч. на 29-и до 06:00 ч. на 30-и юни ММ излъчи най-доброто за изминалите 10 години в празничното издание10 години ФРАКТУРА”. През тези осем часа място намериха репортажи от WAVE GOTHIC TREFFEN в Германия, тату-фестивалите в София, интервюта с METALLICA, TYPE O NEGATIVE, APOCALYPTICA, EUROPE, DARK FUNERAL, SEPULTURA, PARADISE LOST, TESTAMENT и много други.

About Мариян Томов

The point of view which nobody else reveals

Posted on юли 2, 2008, in ОБЩЕСТВО. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: